Tecmate Optimate 7 Select Acculader Gold

Waardering:
100% of 100

De Tecmate Optimate 7 Select Gold is een acculader die geschikt is voor 12V start en semi-tractie accu's van bijvoorbeeld: een motor, boot, waterscooter of een personenauto.

Productnummer
10010519
130,28
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt voor start- en semi-tractie accu’s
  • Waterbestendige behuizing
  • Kan diep ontladen accu's herstellen
  • 9-staps volautomatische acculader
  • Niet geschikt voor lithium accu's

Omschrijving

De Tecmate Optimate 7 Select Gold is een acculader die geschikt is voor 12V start- en semi-tractie accu's. Dit betekend dat deze acculader uiterst geschikt is voor het laden van accu's in bijvoorbeeld: een motor, boot, waterscooter of een personenauto. De Tecmate Optimate 7 Select Gold is hiermee geschikt voor variërende doeleinden. Bovendien kan de Tecmate Optimate 7 Select Gold zowel normaal laden als onderhoudsladen.

De Tecmate Optimate 7 is een 9-staps volautomatische acculader. Dit houd in dat uw accu automatisch wordt opgeladen in 9 stappen. De Tecmate Optimate 7 Select begint het laden met een lage spanning. Hierna test hij uw accu, zodat uw accu met de perfecte spanning wordt opgeladen. Als uw accu alle laadstappen door is gekomen dan schakelt hij als laatste over in de functie onderhoudsladen. Uw accu kunt u aan de Tecmate Optimate 7 laten opladen, zodat hij druppelsgewijs opgeladen blijft. Zo heeft u altijd een herstelde en volle accu voor vertrek.

De Tecmate Optimate 7 Gold Select beschikt over een speciale POWER SUPPLY functie. Deze functie zorgt ervoor dat de acculader een stabiel vermogen behoudt voor het herprogrammeren van opgeslagen instellingen. Dit doet de acculader wanneer de accukabels worden losgekoppeld.

De Tecmate Optimate 7 Gold beschikt over een waterbestendige behuizing. Hierdoor kan de acculader op het water en in verschillende omstandigheden gebruikt worden. Er worden kabels en klemmen bij de acculader geleverd. De meegeleverde laadkabel heeft een lengte van 1,8 meter.

Tip van onze acculader specialist: De bijgeleverde laadkabel is slechts 1,8 meter. Is deze kabel te kort om uw accu mee op te laden? Bestel een Tecmate Verlengkabel 4,6 meter, zodat u meer speling heeft. Voor het gemakkelijk ophangen van uw acculader kunt u de Tecmate Ophanghaak bijbestellen.

Specificaties

Merk en type: Tecmate Optimate 7 Select
Laadspanning: 12V
Laadstroom: 10A
Geschikt voor accutype: Alle type loodzuuraccu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: 3Ah - 240Ah
Geschikt voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: -
Type lader: Volautomatisch in 9 stappen
Lader programma's: Normaal opladen en onderhoudsladen
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 240 x 120 x 75 mm
Isolatieklasse: IP54
Fabrieksgarantie: 3 jaar

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tecmate Optimate 7 Select Acculader Gold
Uw waardering

Bijlagen

Handleiding (824.40 kB)