Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Startboosters & jumpstarters

Startboosters en jumpstarters zijn exact hetzelfde. Er zitten geen verschillen tussen, maar de termen worden vaak door elkaar heen gebruikt. Dit geldt ook voor termen als: accuboosters, starthulpen, accustarters en snelstarters.

Met een startbooster kunt u eenvoudig uw voertuig starten. De startbooster zorgt ervoor dat uw accu een boost krijgt en u toch kunt starten. Zo staat u met een startbooster niet stil langs de weg of als u wilt wegrijden naar bijvoorbeeld uw werk. Hierdoor is een startbooster ideaal om achter de hand te hebben in uw auto. Een startbooster levert een hoge startstroom tijdens het starten waardoor het voertuig toch kan worden gestart.

Een startbooster kan 12V of 24V zijn. Een 12V startbooster is geschikt voor bijvoorbeeld een auto en een 24V startbooster is bijvoorbeeld geschikt voor een vrachtwagen. Het is aan te raden om elke drie maanden uw startbooster bij te laden, zodat deze altijd in een goede conditie is en vol is wanneer u de startbooster echt nodig heeft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Startboosters

Een startbooster kan meerdere functies hebben. Zo kan een startbooster bijvoorbeeld alleen geschikt zijn voor het starten van bijvoorbeeld uw auto, maar kan een startbooster ook geschikt zijn als powerbank om uw tablet op te laden. Sommige startboosters zijn voorzien van meerdere USB poorten met Quick Charge of om USB-C op te laden. Tevens zijn er startboosters die voorzien zijn van een interne LED lamp, wat erg handig is als u in het donker pech krijgt.

Een startbooster is nagenoeg altijd voorzien van een interne lithium accu. Hierdoor is de startbooster vaak erg licht en ligt deze fijn in de hand. Tevens zijn lithium accu’s diep te ontladen en hebben een lage zelfontlading, waardoor deze in een zeer goede conditie blijft.

Als u grote voertuigen moet starten en u bijvoorbeeld de startbooster gaat gebruiken in de garage dan is een startbooster van Powerstart startbooster. Een startbooster van Powerstart is namelijk zeer geschikt voor het professioneel gebruik. Als u een compacte startbooster zoekt met een strak design, dan is een startbooster van Noco Genius. zeer geschikt. Bij een startbooster van Noco Genius wordt geen veiligheidscase en 230V adapter standaard bijgeleverd. Dit kan namelijk handig van pas komen als u de startbooster veilig wilt opbergen of als u de startbooster snel wilt opladen. Een startbooster van Tacklife wordt standaard geleverd met een veiligheidscase en een 230V adapter. Tacklife startboosters zijn de nieuwste op de markt, worden compleet geleverd en zijn voorzien van een hoge kwaliteit met een voordelige prijs.