Door de grote drukte bij PostNL wordt uw bestelling mogelijk later bezorgd. Wij verzenden uw bestelling net zo snel als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar.
Gewild

Noco GC016 Inbouwpaneel met indicator

Deze Noco X-Connect Indicator Inbouwpaneel kunt u monteren in een willekeurig paneel. De Noco Indicator geeft de laadstatus van uw accu weer en u kunt uw acculader aansluiten.

Productnummer
28-GC016
 28,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Ingebouwde zekering
  • Schroefoog aansluiting op uw accu
  • Kabellengte van 2 meter
  • Laadstatus weergave met LED lampjes
  • Geschikt voor 12V accu's

Omschrijving

Dit GC016 Noco X-Connect Indicator inbouwpaneel kunt u monteren in een willekeurig paneel. Vervolgens kunt u de Noco X-Connect aansluiten op uw 12V accu. Dit is mogelijk met M10 schroefogen. De Noco X-Connect Indicator geeft met ingebouwde LED lampjes aan wat de laadstatus is van uw accu. Zo geeft de Indicator aan of uw accu 25%, 50%, 75% of 100% geladen is. Daarnaast heeft de Noco Genius X-Connect Indicator ook een aansluiting voor uw acculader. Zo kunt u uw acculader aansluiten op de Indicator. Op deze manier hoeft u uw acculader niet meer aan te sluiten op de accu en kunt u uw accu laden via de Noco X-Connect Indicator.

Voor extra veiligheid heeft de Noco X-Connect Indicator een ingebouwde zekering. Deze zekering beschermd uw accu tegen overbelasting. Daarnaast heeft de kabel een lengte van 2 meter. Dit geeft u de ruimte om ook moeilijk te bereiken accu's aan te sluiten. Het X-Connect Indicator inbouwpaneel is alleen geschikt voor de volgende acculaders: G750, G1100, G3500, G7200, G4, BLSOLAR2, BLSOLAR5, XGS4AUTO en XGS9AUTO.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart en rood
Afmetingen: Kabellengte van 2 meter
In de verpakking: Noco X-Connect 12 Volt Dashmount Indicator
Fabrieksgarantie: 5 Jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noco GC016 Inbouwpaneel met indicator
Uw waardering