Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Noco Genius GB20 Startbooster

Waardering:
100% of 100

Deze Noco Genius GB20 is een startbooster met een startvermogen van 129A voor 12V accu's. Deze Genius booster is zeer geschikt voor powersport voertuigen, zoals een waterscooter.

Productnummer
28-GB20
 84,90
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt tot 4 liter benzinemotoren
  • Startvermogen van 129Ah
  • USB uitgang voor uw smartphone
  • Optioneel met harde en veilige beschermcase
  • Niet geschikt voor lithium accu's

Omschrijving

Deze Noco Genius GB20 startbooster is een jump starter die starthulp kan bieden voor kleine benzinemotoren die genoeg hebben aan 129A starthulp. De Genius booster staat bekend om het kleine formaat, dat mogelijk is dankzij de ingebouwde accu met lithium technologie, en het design. De Noco Genius GB20 startbooster biedt alles wat u nodig heeft in een startbooster. Zo kan hij met een startvermogen van 129A uw accu tot 20x herstarten na de startbooster één keer volledig opgeladen te hebben. De Noco Genius Boost GB20 is zeer geschikt voor powersport voertuigen, zoals een waterscooter of sneeuwscooter.

Op het display kunt u zien hoe ver de Noco Genius GB20 geladen is. Daarnaast is de Genius booster extra veilig. Er gaat een lampje branden als er een error plaats vindt. Daarnaast is hij beschermd tegen omgekeerde polarisatie, overbelasting, oververhitting en kortsluiting. De accuklemmen zijn speciaal gemaakt voor accu's die moeilijk te bereiken zijn. Ook de klemmen zijn beveiligd en voorkomen vonkvorming. De accuklemmen zijn tevens ook schroefogen. Zo zijn ze breed inzetbaar en geschikt voor verschillende accu's. Door de ingebouwde LED lamp van 100 lumen kunt u ook in het donker uw accu gerust starten.

Naast een jump starter is de Noco Genius GB20 ook een kleine acculader. Zo kunt u apparaten, bijvoorbeeld uw smartphone, met een USB kabel opladen. De startbooster zelf kan alleen worden opgeladen via USB, en dus niet via een stopcontact. De Noco Genius GB20 wordt geleverd zonder 230V adapter.

Tip van onze acculader specialist: Bestel een bijbehorende case, zodat u de startbooster na gebruik eenvoudig kunt opbergen. Daarnaast is uw startbooster zo beschermd tegen valschade.

Specificaties

Merk en type: Noco Genius GB20
Accuspanning: 12V
Constante startstroom: 129A
Piek startstroom: 400A
Geschikt voor accutype: Loodzuuraccu's en Wet, Gel, MF, EFB en AGM accu's
Kabeldikte: -
Kabellengte: -
Accucapaciteit: 2Ah lithium polymeer accu
Beveiligd tegen: Omgekeerde polarisatie, oververhitting, overbelasting en kortsluiting
Afmetingen: 15,24 x 7,62 x 2,54 cm
Gewicht: 0,95kg
Fabrieksgarantie: 5 jaar

Reviews 4

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noco Genius GB20 Startbooster
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (798.70 kB)