Lithium acculaders

Een lithium acculader wordt gebruikt voor het laden van een lithium accu. Zo kunt u een lithium acculader gebruiken voor het laden van de accu van uw elektrische fiets, caravanmover of andere voertuigen. Tevens kunt u een lithium acculader gebruiken om uw lithium accu te laden van uw elektrische buitenboordmotor. Een lithium accu een relatief nieuw soort type accu. Lithium accu’s kunnen diep ontladen worden en zijn zeer licht van gewicht. Hierdoor hebt u altijd een acculader nodig die lithium kan laden. Hier dient u goed op te letten tijdens uw aankoop.

Een lithium accu kan diep ontladen, maar moet zoals alle andere accu’s ook onderhouden worden met een lithium acculader. Als u dit niet doet dan kunt u de accu te ver ontladen. Hierdoor is het altijd handig om een lithium acculader of lithium druppellader te hebben.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lithium acculaders

Een lithium ion lader kan vaak 12 volt laden, maar sommige lithium acculaders kunnen ook 6V of 24V laden. Dit is altijd handig als u meerdere soorten lithium accu’s heeft en u niet voor iedere accu een aparte lifepo4 acculader hoeft aan te schaffen.

Een acculader lithium ion is beschikbaar binnen verschillende merken. Zo zijn de CTEK XS acculader en de Solarfam 12V 20A voordelige lithium acculaders. De Mastervolt Chargemaster 12/25-3 is een acculader lithium die geschikt is voor technische setups. De Noco Genius G15000 is een lithium acculader met een strak design en met meerdere functies. De Tecmate Optimate Lithium 4S 5A en de Victron Blue Smart Chargers zijn lithium acculaders met een hoge kwaliteit. De Amarew ChargeSmart 8A heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding voor het laden van lithium accu’s.