Startboosters

Met een accubooster kunt u eenvoudig voertuig starten. De accubooster zorgt ervoor dat uw accu een boost krijgt en u toch kunt starten. Zo staat u met een accubooster niet stil langs de weg of als u wilt wegrijden naar bijvoorbeeld uw werk. Hierdoor is een accubooster ideaal om achter de hand te hebben in uw auto. Een accubooster levert een hoge startstroom tijdens het starten waardoor het voertuig toch kan worden gestart. Een accubooster wordt ook wel een startbooster, starthulp, jumpstarter of accustarter genoemd.

Een accubooster kan 12V of 24V zijn. Een 12V accubooster is geschikt voor bijvoorbeeld een auto en een 24V accubooster is bijvoorbeeld geschikt voor een vrachtwagen. Het is aan te raden om elke drie maanden uw accubooster bij te laden, zodat deze altijd in een goede conditie is en vol is wanneer u de accubooster echt nodig heeft.

]]>
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Startboosters

Een accubooster kan meerdere functies hebben. Zo kan een accubooster bijvoorbeeld alleen geschikt zijn voor het starten van bijvoorbeeld uw auto, maar kan een accubooster ook geschikt zijn als powerbank om uw tablet op te laden. Sommige accuboosters zijn voorzien van meerdere USB poorten met Quick Charge of om USB-C op te laden. Tevens zijn er accuboosters die voorzien zijn van een interne LED lamp, wat erg handig is als u in het donker pech krijgt.

Een accubooster is nagenoeg altijd voorzien van een interne lithium accu. Hierdoor is de accu booster vaak erg licht en ligt deze fijn in de hand. Tevens zijn lithium accu’s diep te ontladen en hebben een lage zelfontlading, waardoor deze in een zeer goede conditie blijft.

Als u grote voertuigen moet starten en u bijvoorbeeld de accubooster gaat gebruiken in de garage dan is een accubooster van Powerstart accubooster. Een accubooster van Powerstart is namelijk zeer geschikt voor het professioneel gebruik. Als u een compacte accubooster zoekt met een strak design, dan is een accubooster van Noco Genius. zeer geschikt. Bij een accubooster van Noco Genius wordt geen veiligheidscase en 230V adapter standaard bijgeleverd. Dit kan namelijk handig van pas komen als u de accubooster veilig wilt opbergen of als u de accubooster snel wilt opladen. Een accubooster van Tacklife wordt standaard geleverd met een veiligheidscase en een 230V adapter. Tacklife accubooster zijn de nieuwste op de markt, worden compleet geleverd, zijn voorzien van een hoge kwaliteit voor een voordelige prijs.