Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Startkabels

GYS startkabels zijn goede startkabels van professionele kwaliteit. De zware startkabels hebben grote massieve klemmen en een dikke koperen kern. Met de startkabels kunt u met uw eigen voertuig eenvoudig starthulp bieden aan een ander voertuig. Professionele startkabels van GYS zijn verkrijgbaar met verschillende kerndiktes. Over het algemeen geldt hoe dikker de startkabels, hoe beter en veiliger. Te dunne startkabels zullen soms niet werken of zelfs oververhit raken met gevaarlijke gevolgen. Ons advies is om ten minste voor 25mm2 startkabels te gaan tenzij u enkel relatief kleine accu's wilt starten. In dat geval is 16mm2 voldoende. Voornamelijk diesel motoren vragen veel vermogen en vereisen dus dikke startkabels.

GYS startkabels aansluiten doet u door eerst de zwarte kabels aan te sluiten op de minpolen van beide accu's. Daarna sluit u de rode kabels aan op de pluspolen van de accu's.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren