Top 5 beste prijs-/kwaliteit jumpstarters

De beste jumpstarters in prijs/kwaliteit

Door het grote aanbod van jumpstarters en startboosters kan het lastig zijn om het juiste model en type te kiezen. Dit komt ook omdat al deze jumpstarters verschillende eigenschappen en voordelen hebben. Om jou te helpen met het kiezen van de beste jumpstarter hebben wij een top 5 opgesteld van de beste jumpstarters. Hierbij hebben wij al onze producten beoordeeld op reviews, gebruiksvriendelijkheid en prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken voor de beste jumpstarter of startbooster!

#1 Tacklife KP200 Startbooster


De Tacklife KP200 Startbooster is de beste 12V jumpstarter voor personenauto’s zoals hatchbacks, sedans en coupés. Met een startvermogen van 500A kan de Tacklife KP200 met gemak auto’s opstarten tot wel 150-200PK. Op een volle batterij kan de Tacklife KP200 jouw auto wel 20 keer starten. De Tacklife KP200 onderscheidt zich van de Tacklife T serie door het dunne design. Hierdoor kan je de jumpstarter makkelijk vervoeren en opbergen in bijvoorbeeld jouw auto. Daarnaast wordt de Tacklife KP200 geleverd met een 230V adapter waardoor je de jumpstarter makkelijk en veilig via het stopcontact kunt opladen. Naast een adapter wordt er ook standaard een veiligheidscase bijgeleverd zodat je de Tacklife KP200 beschermt tegen valschade en makkelijk kunt opbergen. Een ander voordeel is dat je de Tacklife KP200 ook kan gebruiken als powerbank en zaklamp. Hierdoor kan de jumpstarter, dankzij de USB aansluiting, verschillende auto-accessoires opladen zoals bijvoorbeeld luchtcompressoren. Ook zorgt de USB aansluiting ervoor dat je onderweg jouw smartphone of laptop kunt opladen. Met behulp van het LED licht kan je de Tacklife KP200 ook gebruiken als zaklamp. Bovendien is de Tacklife KP200 erg veilig door de beveiliging tegen omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting. De Tacklife KP200 is ook beschikbaar in de KP120 variant.

Voordelen op een rij:

 • Beste 12V jumpstarter voor personenauto’s (tot max. 200PK)
 • Functioneert met de USB-poort ook als powerbank voor jouw smartphone of tablet
 • Geleverd met 230V adapter en veiligheidscase voor makkelijk opladen en opbergen
 • Beschikt over LED lamp zodat je de Tacklife KP200 ook kunt gebruiken als zaklamp
 • Zeer dun en ligt lekker in de hand

#2 Tacklife T6 Startbooster


De Tacklife T6 Startbooster is een draagbare 12V jumpstarter geschikt voor motoren en personenauto’s rond de 50-100PK. De Tacklife T6 heeft een startvermogen van 300A zodat de jumpstarter met gemak diesel- en benzinemotoren/ personenauto’s kunt opstarten. De Tacklife T6 serie onderscheid zich van de Tacklife KP en andere jumpstarters door de extreem voordelige prijs. Maar ondanks de voordelige prijs doet de Tacklife T6 niet onder voor kwaliteit. Zo kan de Tacklife T6 op een volle batterij jouw voertuig wel 30 keer opstarten. Daarnaast wordt de Tacklife T6 standaard geleverd met 230V adapter en veiligheidscase. Hierdoor kan je de Tacklife T6 makkelijk in jouw huis opladen en is de jumpstarter beschermt tegen valschade. Bovendien beschikt de Tacklife T6 over een USB-poort zodat je verschillende elektrische apparaten kunt opladen zoals een smartphone of laptop. Dit komt erg van pas tijdens het reizen wanneer je geen beschikking hebt over een stopcontact. Daarnaast beschikt de Tacklife T6 over een LED-lamp zodat je de startbooster ook kunt gebruiken als zaklamp. De Tacklife T6 is naast gebruiksvriendelijk ook erg veilig. Zo is de jumpstarter beschermt tegen omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting. De Tacklife T6 is beschikbaar in de T8, T8 Max en T8 Pro varianten.

Voordelen op een rij:

 • Beste 12V all-round jumpstarter voor motoren en personenauto’s tot 100PK
 • Functioneert met de USB-poort ook als powerbank voor jouw smartphone of laptop
 • Geleverd met 230V adapter en veiligheidscase voor makkelijk opladen en opbergen
 • Beschikt over LED lamp zodat je de jumpstarter ook kunt gebruiken als zaklamp
 • Zeer dun en ligt lekker in de hand

#3 Tacklife T8 Max Startbooster


De Tacklife T8 Max Startbooster is een 12V jumpstarter die ideaal is voor een personenauto, SUV, bestelwagen en kleine motorboot. Deze veelzijdige jumpstarter kan dankzij het startvermogen van 600A gemakkelijk voertuigen starten tot 200PK. De Tacklife T8 Max onderscheid zich van andere jumpstarters door het gewicht van slechts 0.75kg. Dit in combinatie met de bijgeleverde beschermcase zorgt ervoor dat de Tacklife T8 Max beschermt is tegen valschade en je de jumpstarter makkelijk kunt vervoeren. Daarnaast wordt de Tacklife T8 Max geleverd met een 230V adapter zodat je de jumpstarter ook makkelijk in huis kunt opladen. Wanneer de Tacklife T8 Max volledig opgeladen is kan je een voertuig wel 40 keer starten. Een ander voordeel is dat de jumpstarter beschikt over twee USB-poorten. Zo functioneert de Tacklife T8 Max als powerbank voor jouw smartphone, laptop of andere elektronische apparaten. Net als de andere startboosters uit de Tacklife T en KP serie, beschikt de Tacklife T8 Max ook over een ingebouwd LED licht. Dit licht kan je als zaklamp gebruiken met 5 verschillende sterktes waardoor je ook in het donker een auto gemakkelijk kunt opstarten. Daarnaast is de Tacklife T8 Max erg veilig door de beveiliging tegen omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting.

Voordelen op een rij:

 • Ideaal voor een SUV, bestelbusje en een kleine motorboot tot 200PK
 • Ideaal voor een personenauto, SUV, bestelbusje en een kleine motorboot
 • Functioneert met de USB-poorten ook als powerbank voor jouw smartphone of laptop
 • Geleverd met 230V adapter en veiligheidscase voor makkelijk opladen en opbergen
 • Beveiligd tegen omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting

#4 Noco Genius GB50 Jumpstarter


De Noco Genius GB50 Jumpstarter is een 12V jumpstarter geschikt voor motoren en personenauto’s tot 100PK. Hierbij is de Noco Genius GB50 met de startstroom van 194A uitermate geschikt voor motoren. De Noco Genius GB50 is erg klein, licht en compact zodat je de Noco Genius GB50 makkelijk kunt opbergen en vervoeren. De Noco Genius GB50 onderscheid zich van andere jumpstarters door de 200 lumen zaklamp. Deze ingebouwde zaklamp beschikt over 7 standen zodat je ook in de nacht veilig aan het werk kan. Ook heeft de zaklamp warme en koude LED-indicatoren zodat je kan zien of je de Noco Genius GB50 veilig op de accu kunt gebruiken. Hierdoor waarborg je de veiligheid van de jumpstarter en accu. Deze Noco Genius GB50 kan je ook gebruiken om jouw elektronische apparaten op te laden. Met de USB-poort functioneert de jumpstarter als powerbank voor een telefoon of laptop. Daarnaast is de Noco Genius GB50 beveiligd tegen omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting. Het nadeel aan de Noco Genius jumpstarters is dat deze jumpstarters niet geleverd worden met een 12V adapter en veiligheidscase. Dit is wel het geval bij de Tacklife jumpstarters. De Noco Genius GB serie is ook beschikbaar in de GB20, GB40, GB70 en GB150 varianten.

Voordelen op een rij:

 • Uitstekende jumpstarter voor motoren en personenauto’s tot 100PK
 • Is zeer klein, licht en compact en hierdoor makkelijk te vervoeren
 • 200 Lumen zaklamp met 7 verschillende standen
 • Functioneert met de USB-poort ook als powerbank voor jouw smartphone of laptop
 • Beveiligd tegen omgekeerde polarisatie, vonkvorming, overbelasting en oververhitting

#5 Powerstart 1224 Jumpstarter


De Powerstart 1224 Jumpstarter is een 12 en 24V jumpstarter ideaal voor vrachtwagens, bestelbussen en motorboten tot 350PK. Met de startstroom van 1200A (12V) en 700A (24V) kan de Powerstart 1224 gemakkelijk en veilig vrachtwagens opstarten. Naast het grote startvermogen, onderscheid de Powerstart 1224 zich ook door de geïsoleerde accuklemmen. Hierdoor is de Powerstart 1224 onder andere beveiligd tegen omgekeerde polarisatie, kortsluiting en overbelasting. Naast jumpstarter functioneert de Powerstart 1224 ook als acculader. Dankzij de sigarettenaansluiting op de Powerstart 1224 kan je op de jumpstarter ook 12V accu’s aansluiten. Hierdoor kan de multifunctionele jumpstarter met de laadstroom van 4A jouw accu opladen. De Powerstart serie is ook beschikbaar 510, 700 en 800 varianten.

Voordelen op een rij:

 • Beste 12V en 24V jumpstarter voor vrachtwagens tot 350PK
 • Geschikt voor zowel 12V als 24V accu’s met een startstroom van 700A en 1200A
 • Kan ook loodzuur accu’s opladen met een laadstroom van 4A
 • Beveiligd tegen omgekeerde polarisatie, kortsluiting en overbelasting
 • Makkelijk mee te nemen door het compacte formaat

Meer te weten komen over jumpstarters?

Wat is een jumpstarter en waarom heb je een jumpstarter nodig?

Een jumpstarter, startbooster, accu starter of starthulp is een draagbaar apparaat dat voorzien is van een accu met ingebouwde startkabels. Een jumpstarter beschikt over een kleine krachtige accu die op één moment veel stroom kan afgeven om een accu op te starten. Hierdoor krijgt jouw auto-, vrachtwagen-, motor of bootaccu een schok waardoor deze accu weer tot leven komt. Een jumpstarter zorgt er dan voor dat je zonder te veel problemen weer (verder) kunt rijden.

Welke jumpstarter voor auto, vrachtwagen, motor en boot?

Het type voertuig dat je hebt bepaald voor een groot gedeelte welke jumpstarter je nodig hebt. Hierbij geldt, hoe hoger het PK, hoe groter het vermogen van de jumpstarter. Een persoonswagen of motor heeft genoeg aan een kleine portable jumpstarter of jumpstarter. Denk hierbij aan de Tacklife T6. Een vrachtwagen heeft door de zwaardere accu ook een grotere en zwaardere jumpstarter nodig zoals bijvoorbeeld de Powerstart 1224.

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een jumpstarter?

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een jumpstarter of startbooster. Hierbij moet je vooral letten op de toepassing. Het voltage van de jumpstarter moet allereerst hetzelfde zijn als het voltage van de accu in jouw voertuig. Ook moet je voor de aanschaf weten wat voor soort accu je hebt. Is dit een lood, AGM, gel of lithium accu? Tot slot moet je ervoor zorgen dat de jumpstarter over genoeg startvermogen beschikt om jouw voertuig op te starten.