Zonnepaneel acculaders

Zonnepaneel acculaders

Een zonnepaneel acculader is verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten, bijvoorbeeld als flexibel zonnepaneel. Een acculader op zonne-energie heeft als voordeel dat u geen stopcontact nodig heeft om uw accu te onderhouden. Hoe groter het paneel, hoe meer energie er wordt opgevangen van de zon en hoe hoger de laadstroom is. Wilt u uw auto accu opladen met een zonnepaneel, dan kiest u het beste voor een klein zonnepaneel. Dit zonnepaneel voor de auto kan op het dashboard worden geplaatst en worden aangesloten op de sigarettenaansteker. Maakt het product gebruik van zuignapjes, dan kan het worden bevestigd aan de voorruit.

Een flexibel zonnepaneel kan handig zijn voor aan boord op een boot. Deze zonnepanelen voor de boot zijn eenvoudig op- en uit te vouwen en gemakkelijk te vervoeren.


Weergave per pagina
Sorteren op

Deze Tecmate Optimate Solar Charger is een zonnepaneel die dient als een acculader met een laadstroom van 0,83A. De Optimate Solar is een volautomatische acculader in 4 stappen.

Van 123,99 €
108,50 €

Deze Victron Blue Solar Zonnepaneel is een zonnepaneel die zonne energie omzet in stroom. Hij is geschikt om te monteren op een boot.

Van 78,65 €
Vanaf 60,95 €