Victron BMV 700 Accumonitor


Victron BMV 700 Accumonitor

Van 176,70 €
124,95


Product kenmerken

  • Blauw verlicht LCD-display
  • Bluetoothverbinding met smartphone mogelijk
  • Gratis app voor iOS en Android
  • Geschikt voor systemen met alleen geaarde minpool
  • Volgt uw accu nauwkeurig

Omschrijving

De Victron BMV 700 is een accumonitor die de status van uw accu met precisie kan meten. De montage van de Victron BMV 700 is gemakkelijk, u hoeft alleen de accumonitor aan te sluiten op de minpool van uw accu. Hierdoor kunnen er gegevens worden gezonden naar de Victron Energy BMV-700. Met de optionele VE-Direct Bluetooth dongle is het mogelijk om de gegevens real-time uit te lezen op uw smartphone. De gratis app is geschikt voor iOS- en Android apparaten. Op deze manier kunt u op een eenvoudige wijze uw accu's bewaken.

Naast het uitlezen van de resterende accucapaciteit of de verbruikte ampère uren geeft de Victron BMV 700 accumonitor ook de laadstatus, de resterende tijd en het stroomverbruik in Watt aan. De Victron BMV 700 heeft een groot ingangsspanningsbereik, namelijk 9,5 - 95V. Ook is er de mogelijkheid om de historie van de Victron op te slaan. Op deze manier kunt u het gebruikerspatroon inzien en zo de toestand van de accu evalueren.

De Victron BMV 700 wordt gebruiksklaar geleverd. U hoeft dus geen extra artikelen of kabels aan te schaffen om te beginnen met het lezen van uw accu.

Product specificaties

Merk en type: Victron BMV 700
Geschikt voor accutype: Alle accu type
Geschikt voor accucapaciteit: 20Ah - 9999Ah
Geschikt voor testen van: De laadstatus, de spanning, het stroomverbruik, verbruikte ampère-uren, resterende laad tijd en middelpuntspanning
Minimale accuspanning: 9,5V
Maximale accuspanning: 95V
Nauwkeurigheid: -
Indicatietype: Op de display van de BMV 700
Afmetingen: Front: 63mm, Montageplaat: 69x69mm, Inbouwmaten: dia: 52mm, diepte: 31mm
Gewicht: -
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader ook door deze categorieën: Accutesters, Victron