Acculaders

Acculaders

Met een universele acculader kunt u verschillende accu's opladen en onderhouden. De universele acculader die u nodig heeft is afhankelijk van het soort accu dat u wenst te laden. Het voltage van de accu moet overeenkomen met het voltage waarop de acculader werkt. Heeft u een 12 volt accu, dan kiest u dus een 12 volt acculader. Naast het voltage is ook de laadtoepassing van belang. Een universele acculader kan geschikt zijn voor een auto, boot, motor en scooter. De universele acculaders in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit van de merken CTEK, GYS, Mastervolt, Noco Genius, Optimate, Telwin en Victron.

Lithium acculaders zijn speciaal ontworpen om lithium accu's te kunnen opladen en onderhouden. Is er geen stroom in de buurt maar wilt u toch uw accu onderhouden, kies dan voor een zonnepaneel acculader.


6V Acculaders

6V Acculaders

Dé specialist in 6 volt acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
12V Acculaders

12V Acculaders

Dé specialist in 12 volt acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
24V Acculaders

24V Acculaders

Dé specialist in 24 volt acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Lithium acculaders

Lithium acculaders

Dé specialist in lithium acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Auto-acculaders

Auto-acculaders

Dé specialist in auto-acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Boot-acculaders

Boot-acculaders

Dé specialist in boot-acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Motor-acculaders

Motor-acculaders

Dé specialist in motor-acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Scooter-acculaders

Scooter-acculaders

Dé specialist in scooter-acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Zonnepaneel acculaders

Zonnepaneel acculaders

Dé specialist in zonnepaneel acculaders. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!