Noco Genius G3500 Acculader


Noco Genius G3500 Acculader

Van 69,99 €
51,95


Product kenmerken

  • Geschikt voor 6V en 12V accu's
  • Speciaal programma voor lithium-ion accu's
  • IP65 classificatie
  • Geheugenfunctie
  • Laadvermogen van 3,5A

Omschrijving

Deze Noco Genius G3500 is een 12V lithium acculader die zeer geschikt is voor het laden en onderhouden van uw accu. Naast het normale laadprogramma voor 12V loodzuuraccu's heeft de Noco Genius verschillende andere laadprogramma's voor andere type accu's. De Noco G3500 heeft een speciaal laadprogramma voor 12V accu's die relatief klein zijn en die beschadigd kunnen raken bij te veel laadvermogen van de acculader. Op dit laadprogramma kan ook een AGM of koude accu worden aangesloten. Het tweede laadprogramma is speciaal voor 6V loodzuur-accu's. Het derde programma is voor 12V lithium-ion accu's. het laatste programma is een herstel programma voor 12V accu's. Is uw accu gesulfateerd of heeft hij een lage capaciteit kan de Genius G3500 uw accu weer herstellen.

Noco Genius staat bekend om de compacte behuizing en het design van de acculaders. De Noco Genius G3500 is hierop geen uitzondering. Zijn lichte gewicht maakt hem draagbaar, zodat u hem altijd mee kan nemen. Zijn compacte formaat heeft geen invloed op de laadkracht van de acculader. Door zijn IP65 classificatie is de Noco Genius acculader waterdicht en stofvrij. De Noco Genius G3500 is ook geschikt voor het gebruik buiten en in verschillende weersomstandigheden.

De Noco Genius G3500 heeft een geheugenfunctie. Dit houdt in dat de Noco Genius zijn laatste laadsessie onthoud. Als de stroom uitvalt pakt hij de laatste laadsessie weer automatisch op. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over een lege accu.

Product specificaties

Merk en type: Noco Genius G3500
Laadspanning: 6V en 12V
Laadstroom: 3,5A
Geschikt voor accutype: Alle typen loodaccu's en lithium-ion accu's
Geschikt voor laden van accu's met amperage: 2Ah - 60Ah
Geschikt voor onderhoudsladen van accu's met een amperage: tot 120Ah
Type lader: Volautomatisch in 8 stappen
Lader programma's: Normaal opladen en onderhoudsladen
Speciaal oplaadprogramma voor 12V kleine accu's
Speciaal oplaadprogramma voor 6V accu's
Speciaal oplaadprogramma voor 12V lithium accu's
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit, kortsluiting, vonkvorming, oververhitting en overbelasting
Aansluiting op accu: Accuklemmen of schroefogen
Afmetingen: 193 x 69 x 48mm
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 5 Jaar

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader ook door deze categorieën: 12V Lithium acculaders, Lithium acculaders, Tot 5A laadstroom, 12V Acculaders, 6V Acculaders, Noco Genius, Boot-acculaders, Startpagina