Accutesters

Accutesters

Met een accutester kunt u testen hoeveel energie er nog in uw accu zit. Dit is een handig hulpmiddel voor onderweg, bijvoorbeeld wanneer u gaat varen met een boot. Hierdoor kunt u onderweg eenvoudig controleren of de accu nog voldoende stroom heeft om terug te komen aan wal. Accutesters variëren in functies. Allereerst is er keuze tussen analoge en digitale accutesters. Daarnaast zijn er accutesters die niet alleen het accuniveau testen, maar ook de staat van de dynamo. Dit voorkomt dat u onnodig een accu als afgeschreven beschouwt, terwijl eigenlijk alleen de dynamo kapot is. Als laatst zijn er nog acculaders met een speciale testfunctie.


Weergave per pagina
Sorteren op

Deze CTEK accutester meet de conditie van alle 12V loodzuur accu's. Op het digitale display kunt u direct zien wat de status is van uw accu en wat de vervolgstappen zijn.

Van 180,29 €
92,50 €

Met deze CTEK Battery Sense accumonitor kunt u real-time de status van uw accu monitoren op uw smartphone. De accumonitor zendt de gegevens automatisch met behulp van Bluetooth.

58,50 €

Deze CTEK MXS 5.0 Test & Charge is een acculader en accutester in één. Naast het herstellen, laden en onderhouden van uw accu kunt u de conditie in de gaten houden.

Van 142,78 €
108,50 €

Deze Tecmate Optimate TS120 is een handige kleine accutester, die te gebruiken is voor het meten van het laadniveau en de dynamo van LFP lithiumaccu's.

Van 44,95 €
37,95 €

Deze Tecmate Optimate Test accutester is te gebruiken voor loodzuur- en lithiumaccu's. De tester is gemakkelijk in gebruik en wordt geleverd met een accuklemmen set.

Van 44,95 €
39,95 €

Met de Victron BMV 700 accutester kunt u de resterende accucapaciteit, verbruikte ampères, de laadstatus en resterende tijd in stroomverbruik monitoren.

Van 176,70 €
124,95 €

Deze Victron BMV 702 is een accutester die zelfs de resterende accucapaciteit van uw accu kan meten. Met de optionele bluetooth dongle kunt u gegevens uitlezen op uw smartphone.

Van 220,25 €
164,95 €