Accuklemmen

Accuklemmen

Met een accuklem verbindt u eenvoudig een stroomkabel met uw accu. Hierbij dient de kabel een stukje gestript te zijn van isolatie waardoor de kern bloot komt te liggen. Dit stuk kunt u vervolgens tussen de accuklem vastklemmen om contact te maken. Accuklemmen zijn universeel waardoor zij op veel accupolen passen. Bekijk wel de afmetingen van de accupoolklem en vergelijk dit met de diameter van de accupool zodat u zeker weet dat de accuklem past.


Weergave per pagina
Sorteren op

Met deze accuklemmen met snelsluiting sluit u gemakkelijk en zonder gereedschap uw kabels aan op uw accu. De kunststof kapjes beschermen uw accu tegen vocht en vuil.

9,95 €

Deze accuklemmen met vleugelmoeren zijn geschikt voor alle loodaccu's. Door de vleugelmoeren heeft u na bevestiging geen gereedschap nodig voor bijvoorbeeld een extra aansluiting.

7,95 €

Deze hoofdstroomschakelaar is gemaakt van degelijk kunststof en is geschikt voor 12V en 24V systemen met een maximum stroomverbruik van 135A.

13,50 €

Deze boot accuklemmen kunnen gebruikt worden bij elk type loodaccu. Ze zijn gemaakt van massief messing en kunnen worden aangedraaid op de accupolen met een steeksleutel.

Van 5,45 €
4,95 €