Startboosters

Startboosters

Wanneer uw accu leeg is en u niet in staat bent om deze op te laden, bijvoorbeeld als er geen stroom in de buurt is of u geen acculader heeft, kunt u gebruik maken van een accubooster. Dit apparaat levert een hoge startstroom tijdens het starten waardoor het voertuig toch nog kan worden gestart. Een accubooster wordt ook wel startbooster, accustarter, starthulp of jumpstarter genoemd. Ondanks dat er verschillende benamingen zijn, duiden deze op hetzelfde soort product. Er zijn accuboosters verkrijgbaar voor 12 volt accu's en 24 volt accu's. Daarnaast zijn er reguliere acculaders met starthulp functie.

Het is aan te raden de accubooster minimaal elke drie maanden op te laden, of na elk gebruik. Hiermee voorkomt u een beschadigde accu en bent u ervan verzekerd dat de startbooster altijd optimaal werkt.


12V Startboosters

12V Startboosters

Dé specialist in startboosters 12v. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
24V Startboosters

24V Startboosters

Dé specialist in startboosters 24v. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!
Acculaders met starthulp

Acculaders met starthulp

Dé specialist in acculaders met starthulp. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd!