Accubakken

Accubakken

Kunststof accubakken zorgen voor een veilige manier van het monteren of opbergen van uw accu. Hierdoor is de uw accu goed beschermd tegen water, vuil en omvallen. De kunststof accubakken zijn bestand tegen het lekken van accuzuur. Daarnaast worden kunststof accubakken geleverd met spanbanden waardoor u deze stevig kunt monteren. Naast een grote accubak of kleine accubak kunt u kiezen voor een boot accubak. Deze waterdichte accubak heeft een ingebouwde accu indicator en u kunt uw accu binnenin aansluiten op de bak. Hierdoor hoeft u enkel de bak aan te sluiten aan uw buitenboordmotor en is deze eenvoudig afkoppelbaar. Wilt u een accubak kopen, let dan op de binnenmaten van de accubak en controleer of uw accu hierin past.


Weergave per pagina
Sorteren op

Deze waterdichte accubak is zeer geschikt voor een boot zonder accucompartiment. Naast twee zekeringen heeft de accubak ook twee 12V sigarettenaansluitingen.

Van 99,00 €
94,95 €

Deze witte accubak is gemaakt van stevig kunststof. Hij is voorzien van een veiligheidsriem en is gemakkelijk te bevestigen met de bijgeleverde montagebeugels.

Van 17,95 €
Vanaf 16,95 €

Deze zwarte accubak is gemaakt van stevig kunststof en wordt geleverd met een veiligheidsriem. De accubak is op elk oppervlak te bevestigen met de bijgeleverde montagebeugels.

Van 15,10 €
Vanaf 14,50 €